tiistai 23. lokakuuta 2012

Suklaakääretorttu

Sain Salaiselta jouluystävältäni luomu suklaata ensimmäisessä paketissa. Suklaa oli herkullista, mutta päätin sitten kuitenkin olla syömättä sen yksin ja hetkessä. Aikani tuumailtua päätin tehdä kääretortun johon käytän suklaata.


pohja:
4
munaa
1½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta


täyte:
2 dl kuohukermaa
250 g rahkaa
3 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1½ dl rouhittua suklaata
Vaahdota munat ja sokeri. Siivilöi varovasti sekaan keskenään sekoitetut kuivat aineet. Paista uunissa 225 asteessa n. 8 min. Kumoa levy sokeroidun leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä. Vatkaa kerma ja lisää loput täytteen aineet sekaan ja sekoita. Levitä jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle. Laita hetkeksi jääkaappiin vetäytymään.






 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti